Frigo Food Transport
loading...
Gast sajam

Frigo Food na Sajmu GAST 2024

Gast sajam

Frigo Food na GAST Sajmu 2024 u Zagrebu

 

Frigo Food d.o.o., lider u području distribucije, skladištenja i transporta, s ponosom najavljuje svoje sudjelovanje na revolucionarnom GAST Sajmu 2024. Ovogodišnje izdanje, koje postavlja nove standarde u gastronomskoj industriji, održat će se u impresivnoj Areni Zagreb, postavljajući temelje za budućnost gastro izvrsnosti.

 

Zašto GAST 2024?

 

Ovogodišnji GAST, najistaknutiji gastronomski događaj u Europi, predstavlja jedinstveno središte okupljanja elita iz svijeta gastronomije i turizma. Arena Zagreb, kao domaćin, transformira se u epicentar kreativnosti i inovacija, nudeći bezbroj mogućnosti za predstavljanje i povezivanje.

 

Frigo Food na GAST-u: Frigo Food će predstaviti svoje napredne usluge u području distribucije, skladištenja i transporta, demonstrirajući svoje stručnosti u podržavanju HORECA sektora. Naš fokus je na stvaranju snažnih poslovnih veza i pripremi za nadolazeću turističku sezonu, iskoristivši priliku da istaknemo naš doprinos industriji.

GAST kao Platforma za Inovacije: GAST 2024 služi kao ključna platforma za razmjenu znanja i ideja, ujedinjujući proizvođače hrane i pića, ugostiteljske profesionalce, i donositelje odluka. Ovaj sajam nije samo sajamski događaj, već kulturni fenomen, pružajući izuzetnu priliku za učenje, umrežavanje i rast.

 

Tvrtka Frigo Food specijalizirana je za skladištenje i logistiku smrznutih proizvoda. Na međunarodnom GAST sajmu, predstavit će vam svoje specijalizirane usluge LOGISTIKE   naš sladoledni asortiman proizvođača ALGIDA  i asortiman smrznutih peciva proizvođača EDNA.

 

Unilever je najveći svjetski proizvođač sladoleda koji, zajedno sa svojim partnerima, razvija kategoriju sladoleda širom svijeta. Unileverovi sladoledi prodaju se u više od 40 zemalja pod nekoliko različitih domaćih imena (WALLS, ESKIMO, OLA, KIBON…). U Hrvatskoj su predstavljeni pod imenom ALGIDA. No to su isti ukusni sladoledi, gdje god se nalazili!

 

ALGIDA u svom bogatom asortimanu ima izuzetno jake, međunarodno poznate, brendove dostupne u raznim formatima i cjenovnim segmentima. , Unilever također nudi i globalno poznati brend Ben & Jerry’s.

 

Novost u sezoni 2024 je prošireni EDNA asortiman pekarskih dubokosmrznutih proizvoda.

 

EDNA International GmbH proizvodi i prodaje smrznute pekarske proizvode, za sve sektore u HoReCa i Bake-Off sektorima. S više od 1000 različitih pekarskih proizvoda, EDNA nudi najveći cjelokupni asortiman smrznutih peciva u Njemačkoj. Svake godine dodaje se mnogo novih proizvoda, tako da se asortiman proizvoda stalno razvija. Uspjeh EDNA proizvoda prvenstveno je određen dosljedno visokom kvalitetom. Stručno rukovanje robom, bez obzira na korak rada, kvalificirani djelatnici u svim područjima i odjelima te odabrani dobavljači u zemlji i inozemstvu jamče vrhunsku kvalitetu i sigurnost. EDNA International je certificirana prema IFS Food

 

Frigo Food s nestrpljenjem iščekuje susret s vama na GAST-u 2024 u Zagrebu. Pridružite nam se u ovom značajnom događaju koji oblikuje budućnost gastronomije. Zajedno možemo stvoriti nove mogućnosti i jačati našu zajedničku strast prema izvrsnosti u ugostiteljstvu i turizmu.

 

Dođite i doživite kako Frigo Food postavlja nove standarde u svijetu gastronomije!

Frigofood face banner
FRIGO
Zatvori