Frigo Food Transport
loading...
Distribucija

Algida Distribucija

Frigo Food- Distribucija bez kompromisa
ALGIDA

Algida - Sinonim za Sreću i Kvalitetu u Svijetu Sladoleda

Algida, poznati brend sladoleda u vlasništvu Unilevera, prisutan je na domaćem tržištu već niz godina, osvajajući srca potrošača svih generacija svojom izvrsnošću. Ovaj brand se zalaže za širenje radosti kroz svoje proizvode, vodeći se misijom dijeljenja sreće od 1960-ih. Algida se ističe kao vodeći izbor zahvaljujući svojim inovativnim i kvalitetnim sladoledima koji su postali simbol sreće i zadovoljstva.

Carte d'Or Frigo Food
ALGIDA

Frigo Food, kao stručnjak za distribuciju i skladištenje, osigurava da svaki Algida proizvod stigne do potrošača u optimalnom stanju, zadržavajući njegovu izvornu svježinu i kvalitetu. Naša sofisticirana logistika i napredna tehnologija hlađenja jamče vrhunsku dostupnost i očuvanje Algida sladoleda, omogućavajući potrošačima uživanje u njihovom autentičnom okusu svaki put.

Ben jerry Frigo food

Ben & Jerry's

Prepustite se izvanrednim okusima Ben & Jerry's sladoleda, gdje je svaka kuglica putovanje bogate, kremaste dobrote. Doživite savršenu mješavinu inovativnog okusa i društvene odgovornosti uz naše globalno omiljene, ekološki osviještene poslastice.

Frigo Food
FRIGO
Zatvori