Uvjeti Korištenja Internetske Stranice Frigofood.hr

 

Welcome to Frigofood.hr

 

Dobrodošli na Frigofood.hr! Ovime potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete s uvjetima korištenja naše web stranice. Ukoliko se ne slažete s ovim uvjetima, molimo vas da se suzdržite od upotrebe naše stranice i preuzimanja bilo kakvih materijala s nje.

 

Personalna i Ne-komercijalna Upotreba

 

Sve informacije i materijali objavljeni na Frigofood.hr su dostupni isključivo za osobnu i nekomercijalnu upotrebu. Strogo je zabranjeno koristiti sadržaj stranice u bilo koje druge svrhe bez izričitog pisanog odobrenja Frigofood d.o.o. i autora.

 

Zabrana Neautorizirane Upotrebe

 

Neautorizirana upotreba bilo kojeg dijela sadržaja stranice, uključujući javno prikazivanje, distribuciju, mijenjanje ili reprodukciju, strogo je zabranjena. Svako kršenje ovih pravila podliježe pravnim sankcijama.

 

Autorska Prava i Zaštita Intelektualnog Vlasništva

 

Svi logotipi, zaštitni znakovi i sadržaji na Frigofood.hr su vlasništvo Frigofood d.o.o. i zaštićeni su autorskim pravima. Njihova upotreba na drugim stranicama ili u druge svrhe nije dopuštena bez prethodnog pismenog odobrenja.

 

Odgovornost za Informacije

 

Iako Frigofood d.o.o. ulaže maksimalne napore da osigura točnost i aktualnost informacija na svojoj stranici, ne može garantirati za njihovu potpunu pouzdanost. Svaki korisnik stranice snosi odgovornost za korištenje informacija s nje.

 

Privatnost i Sigurnost Podataka

 

Frigofood d.o.o. se obvezuje zaštiti vašu privatnost i sigurnost vaših podataka. Svi osobni podaci prikupljeni putem naše stranice koristit će se isključivo u svrhu za koju su prikupljeni i neće se dijeliti s trećim stranama bez vašeg izričitog pristanka.

 

Promjene Uvjeta Korištenja

 

Frigofood d.o.o. zadržava pravo na izmjenu uvjeta korištenja ove stranice u bilo kojem trenutku. Svaka izmjena uvjeta bit će pravovremeno objavljena na web stranici.

 

Dodatne Klauzule

 

  • Sigurnosni Standardi: Frigofood.hr koristi najnovije sigurnosne standarde kako bi zaštitio podatke korisnika.
  • Kolačići i Praćenje: Naša web stranica može koristiti kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korisnici mogu upravljati svojim postavkama kolačića.
  • Ograničenje Odgovornosti: Frigofood d.o.o. ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu koja može nastati uslijed korištenja ili nemogućnosti korištenja ove web stranice.

 

Ovime završava naš pregled uvjeta korištenja na Frigofood.hr. Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se ugodnom iskustvu na našoj stranici!